AMHA European Regional Championship

Het weekend van 3 en 4 september werden de Europese kampioenschappen gehouden voor de Amerikaanse paardjes. De show werd georganiseerd door het ICAMH.  Het is echt een prachtige show waar de meest professionele stallen en mooiste paardjes uit heel Europa aan mee doen.  Er waren 4 juryleden uit Amerika overgevlogen om de paardjes te beoordelen. Voor ons was het de eerste keer dus best spannend! Het ging super goed en de paardjes deden echt super hun best. Covergirls Idol Sahara I Candy Hawk is Europees kampioen geworden in de klasse Senior mares 30-32 inch en in de Solid color classe. SZ Jenny from the block is Europees kampioen geworden in de klasse two year old mares under 29 inch. En zij is ook Reservekampioen geworden in de Multi-color classe. Ons veulentje HT Stormy Wizzard deed mee in de klasse Weanling stallions en werd reserve-kampioen!! Een fantastisch eerste EK dus voor ons beter hadden we het niet kunnen wensen!