Stamboekopname merries NMPRS zeer goed verlopen!!!

Op zaterdag 27 augustus werd de merriekeuring van het NMPRS gehouden. Met 5 merries deden wij mee. Allemaal in de klasse mini-maat Luxe. SZ Imoïse  ging als eerste de ring in.  Deze bloedmooie merrie ( vader: Star’s Too Hot to Tango) is vorig jaar kampioen geworden bij de tweejarige merries. Zij behaalde een 1A premie wat betekend dat zij door mocht naar de kampioensronde. In de kampioensronde maakte de jury haar net geen kampioen maar reservekampioen. Echt super goed gedaan want het was een hele sterke kop groep. Deze merrie heeft zo een super karakter want het was bloed heet maar ze bleef lopen! “Our American girl” Covergirls Idols Sahara I Candy Hawk was voor de eerste keer mee naar het NMPRS. Zij heeft al wel shows gelopen maar dat is heel iets anders dan een keuring. Ze deed het ook super goed! De jury was er weg van. Zij behaalde ook een 1A premie in de klasse mini-maat luxe. Dus zij mocht ook door naar de kampioens- ronde, de andere merries hebben het ook super gedaan.

De resultaten:
SZ In Your Dreams 1c premie
SZ Imoise Reserve-kampioenmini-maat luxe
SZ Isaaca 1C premie
Covergirls Sahara I Candi Hawk 1A Premie