Wereldkampioenschap Miniature-horses EUSAM

In het weekend van  17 en 18 september werd het eerste wereldkampioenschap voor miniatuurpaardjes gehouden in Nederland georganiseerd door het EUSAM . Er deden paardjes mee uit  veel landen en het was een drukke en leuke show. Omdat het
zo speciaal was kwam sbs6 filmen voor Hart van Nederland. Dus we waren nog op TV ook!! Voor ons was het de laatste show van het seizoen.  Het leuke aan de show was dat er paardjes mee mochten doen van alle rassen tot 38 inch. We hadden 7 paardjes mee en ze deden het weer erg goed! We hebben al een paar Europese kampioenen op stal staan maar nu dus ook WERELD- kampioenen! Hoe gaaf is dat!

Hieronder de resultaten:

SZ Imoïse(NMPRS) werd uitgeroepen tot kampioen in de liberty klasse (van de 23 paardjes) en reserve-kampioen in de klasse senior-mares non-AMHA.Fantastische afsluiting van het showseizoen voor ons!!

HT Stormy Wizzard(AMHA) werd kampioen in de klasse weanling stallions en daarna uitgeroepen tot Grand Champion junior stallions!

SZ Jenny from the block(AMHA) werd kampioen in de klasse two year old mares under 29 inch.

Royal Supreme Revelation( AMHA) werd reserve kampioen in de klasse yearling stallions en derde in de solid color classe( 18 paardjes deden mee)
SZ In your Dreams(NMPRS) werd 6e in de liberty en 3e in de klasse senior mares non- AMHA.

SZ Jackie Onassis(NMPRS) werd 3e in de klasse junior non- AMHA mares.

SZ Jouet(NMPRS) 4e in de klasse junior non- AMHA mares.