Concert Hippique

Concert Hippique is een unieke show waarbij de top van de paardenwereld de top van de muziekwereld ontmoet. In 2007 ontwikkelde Academy Bartels dit unieke entertainment concept bestaande uit een combinatie van ‘dansende’ paarden en live muziek. Tijdens de eerste editie dansten de paarden van Imke Schellekens-Bartels en Anky van Grunsven op de virtuoze pianoklanken van Wibi Soerjadi, die met zijn vleugel midden in de showpiste zat.

Tijdens de tweede editie tekent Trijntje Oosterhuis voor de muzikale omlijsting, begeleidt door het geweldige orkest van producer/arrangeur Stephan Geusebroek. Concert Hippique zal ook dan weer plaatsvinden op de stoeterij van de familie Bartels, gelegen op het Brabantse Landgoed Culitsrode. In besloten sfeer kunnen de gasten genieten van een bijzonder en stijlvol evenement, waarbij het aan niets zal ontbreken. Culinaire verwennerij, een verrassende entourage en een indrukwekkende show.

Stal Zegwaard is hier natuurlijk bij! Onze minipaardjes zijn de opening van de show. Zij mogen hun kunstjes gaan vertonen en bokkesprongetjes laten zien op de muziek van Trijntje Oosterhuis. Ook staan wij er met een stand met waarin wij onze paardjes presenteren voor de verkoop.

Meer informatie: https://www.concerthippique.nl/