Nieuwe aanwinst voor Stal Zegwaard!

Dit is ons nieuwe eerste premie hengstje Lookers Hot Spirit, hij is geboren op 22 mei 2010 . Zijn moeder is een hele mooie eerste premie pintoloosa AMHA merrie genaamd Derbytowns Shez a Looker.
Afgelopen NMPRS- keuring is zij reserve kampioen geworden in de klasse minimaat luxe. Shez a looker is ook een hele kleine merrie van maar 81 cm.Wij verwachten ook van ‘Spirit”dat hij heel klein blijft hij meet nu nog maar 60 cm! Zijn vader is de welbekende eerste premie en preferente hengst Het Veldhuis Don Diego de la Vega (foto links boven). Don Diego is een heel mooi AMHA eerste premie hengstje van maar 78 cm. Don Diego doet het ook op de Amerikaanse shows heel goed.

Wij gaan ook van “Spirit” een echt showpaardje maken maar eerst mag hij nog even vrolijk spelen met al zijn vriendjes in de wei.