Concert Hippique ontroert en betovert

De hooggespannen verwachtingen voor Concert Hippique werden afgelopen donderdag- en vrijdag-avond volledig waargemaakt op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. De chemie tussen live muziek en paarden moest een extra dimensie toevoegen aan wat men tot nu toe gewend was bij paardenshows. Aan de uitzinnige reactie van het publiek was duidelijk te merken dat die chemie er voor de volle 100% was.

Het prachtige samenspel tussen Trijntje Oosterhuis en de paarden leverde bij de aanwezigen tranen en kippevel op.

Na een champagne ontvangst en viergangen diner begaven zich beide avonden ruim 600 VIP gasten naar de showpiste waar het Concert Hippique plaatsvond. Het spits werd afgebeten door een kudde minipaardjes van Stal Zegwaard die eigenwijs door de piste galoppeerden op de klanken van ‘Don’t you worry ‘bout a thing’.

Een belangrijk onderdeel van de avond, de ballonnenloterij voor het goede doel, leverde € 47.000,- op voor de Stichting Brooke Hospital for Animals en de Stichting Humanitaire Hulp aan Kinderen in de Oekraïne.