Enter en twenterkeuring NMPRS 2016 daverend succes!!

Zaterdag 18 juni werd de enter en twenterkeuring gehouden van het NMPRS te Bunschoten.

Een hele drukke dag met zo een 164 inschrijvingen. Er deden 7 paardjes van ons mee (in eigendom van ons of gefokt door Stal Zegwaard). En alle 7 paardjes hadden een mooie eerste premie behaald waarvan er SZ Jackie Onassis, SZ Keep on loving You, MS Triggers Lightning Twinkle en SZ Jouet door mochten naar de kampioenskeuring. Mega trots natuurlijk al want dat is echt al super knap van zoveel paardjes.  SZ Keep on Loving you( vader: Don Diego De la Vega)  in eigendom van fam. Van Doorn, geshowd door Priscilla werd ook nog eens kampioen in de  klasse enters mini-maat luxe. SZ Jackie Onassis( vader: Star’s Too Hot to Tango) werd kampioen in de klasse twenters mini-maat luxe en SZ Jouet( vader: Special efforts Naughty Doll) werd in dezelfde klasse reservekampioen!! SZ James Bond( vader: Wisteria Monarch Spots and Dots) ,behaalde ook weer een mooie eerste premie. SZ Joie de Vivre( vader: Star’s Too hot Tango) in eigendom van Jacqueline Rutten behaalde een mooie eerste premie. En SZ Kingdom of Heaven( vader: Don diego De la Vega) in eigendom van fam. Van Doorn ook. Echt ongelofelijk wat een top dag voor Stal Zegwaard.