IMHC Aalten was een groot succes!

Een super goede dag voor onze AMHA paardjes op de show van het IMHC te Aalten!

Onze goedgekeurde dekhengst Don Diego de La Vega was Reserve Champion bij de senior stallions.  Twee dochters van hem waren ook mee. SZ Kingdom of Heaven won de eerste prijs bij de jaarling merries en zij won ook nog eens de kleurenklasse!! En SZ Keep on loving you (geshowd door onze Junyfer) won de tweede plaats in dezelfde rubriek.Onze tweejarige hengst SZ James Bond behaalde een mooie tweede plaats bij de two year old stallions. SZ Pie’s Isn’t She Something behaalde een derde plaats in de Liberty  en werd Champion senior mares  En last but definetly not least won SZ Jenny from the block de eerste plaats in de klasse jaarlingmerries.

SZ Jenny from the Block
SZ Pie Isn’t she Something
SZ James Bond
SZ Keep on Loving you de la Vega