Kampioen & reservekampioen NMPRS Enter/Twenterkeuring

Zaterdag 28 juni werd de enter/twenterkeuring van het N.M.P.R.S. weer gehouden te Bunschoten. In de klasse enters mini-maat kreeg onze mooie zwartbonte Star’s To Hot To Tango dochter SZ Imoise een eerste premie en zij werd meteen uitgenodigd voor de kampioenskeuring. Fallen drops kreeg ook een eerste premie in de klasse twenter mini-maat en werd ook uitgenodigd voor de kampioenskeuring. Deze mooie appaloosa merrie hebben wij van de Colorstable gekocht. Wij hopen heel veel mooie en luxe appaloosa veulens uit haar te fokken.

Dit jaar deden wij ook weer mee in de klasse kleine maat met twee nakomelingen van Star’s Toetanchamon. En ook daarin hadden we het heel goed gedaan! SZ Ice Ice Baby liep mee met de enter hengsten en stond bovenaan met een eerste premie in zijn groep. Dus hij mocht ook een ronde verder. In de kampioenskeuring liep hij ook weer zo goed dat de jury hem kampioen maakte van de enters! SZ Hello Little One kreeg ook weer een eerste premie en mocht ook door naar de kampioenskeuring. Zij werd uiteindelijk reservekampioen van de twenters.