/ by /   Geen categorie / 0 comments

Super afsluiting van het showseizoen 2019!!

Wauwwww❤️ Wat een super weekend hebben wij gehad!! Zaterdag hadden we de merriekeuring van het NMPRS.
5 paardjes hadden wij mee en alle 5 kregen zij een eerste premie. Daarna kwamen de kampioensrubrieken en werd ons hengstveulentje SZ Revelation’s I Am One In A Million kampioen!😍 Als kers op de taart werd SZ Hello Little One uitgeroepen tot erekampioen 2019!😍🎉❤️
Zondag hadden wij de jaarlijkse Europese Falabella keuring. Drie paardjes hadden wij mee en alle drie een eerste premie. Z.F. Gamatina won haar rubriek Falabella Molinera werd daarin tweede. Z.F. Gamatina werd uitgeroepen tot het best bewegende paardje van de dag!!! Z.F. Numero Uno won de rubriek van de jaarlinghengsten❤️❤️

 

SZ Hello Little One en SZ Revelation’s Hello This Is Me
SZ Revelations I Am One In A Million
Zegwaard Falabella Gamatina en Zegwaard Falabella Numero Uno

SHARE THIS