Nederlands & reservekampioen enter & twenterkeuring NMPRS

Zaterdag 27 juni werd de jaarlijkse Enter & Twenterkeuring gehouden te Bunschoten. Stal Zegwaard deed mee met 4 merries en 1 hengst en deze paardjes liepen allemaal mee in de klasse mini-maat (tot 87 cm). Alle 4 de merries behaalde een eerste premie waarvan er drie naar de kampioensronde gingen. We hadden 1 hengst mee en hij ging ook door naar de kampioensronde met een eerste premie. Echt heel knap want er deden heel veel paardjes mee. En de kampioensronde was heel sterk dus het werd heel spannend. SZ Imoise (vader: Star’s Too Hot To Tango) werd reservekampioen bij de tweejarige merries. Onze AMHA hengst SZ James Bond (vader: W.S. Spots and Dots) werd Nederlands kampioen bij de jaarling hengsten! Super succesvolle dag en wederom weer heel trots op de paardjes en op het team!