Keuring van het Europese Falabella stamboek 2012

De Falabella’s van Stal Zegwaard hebben super gepresteerd afgelopen Falabella keuring in de Mortel. Wij hadden 10 paardjes meegenomen. Het was extra spannend voor ons want we hadden 6 paardjes bij ons die wij vorig jaar uit Argentinië hebben gehaald. Wij vinden de paardjes erg mooi maar vinden de juryleden ze ook mooi? Zij moesten allemaal voor een primering en voor goedkeuring van het stamboek. We hadden ook 3 paardjes mee die we zelf gefokt hebben.

Nou de juryleden vonden ze gelukkig erg mooi, want we hadden de kampioen bij 3 jarige merries (Falabella Molinera 72 cm) en de reservekampioen ( Falabella Atina 78 cm).

Bij de 3 jarige hengsten hadden we de reservekampioen (Falabella Equador 79 cm). En wij hebben ook de titel Algemeen kampioen van de dag behaald met onze super mooie Argentijnse merrie Falabella Molinera! Falabella Atina, Falabella Equador, Falabella Denisa ( 74 cm) en Falabella Don Paco zijn de paardjes die we zelf gefokt hebben en hebben allemaal een eerste premie behaald.
De rest van de paardjes uit Argentinië hebben het ook heel goed gedaan en ook allemaal een eerste premie behaald.