Outdoor Gelderland – 09 t/m 13 juni 2010

Outdoor Gelderland op landgoed Middachten in De Steeg is het paarden-sportevenement van het jaar. Vijf dagen topsport, show en entertainment. Bent u een paardenliefhebber dan is Outdoor Gelderland echt een jaarlijkse beleving. Vele topsporters hebben al laten zien wat ze kunnen tijdens dit paarden-evenement. De omgeving van het kasteel zorgt voor een unieke sfeer, waarbij u ook kunt genieten van de tuinen en het kasteel. Kortom, komt genieten en beleef een uniek evenement.
Stal Zegwaard is natuurlijk ook aanwezig met de beste en mooiste minipaardjes. Wij hopen u persoonlijk te ontmoeten op onze stand tijdens deze dagen, zodat wij u onze pasgeboren veulens met hun mama’s kunnen laten zien.

Zeer uitgebreide informatie over de wedstrijden, de deelnemers en de activiteiten vindt u op https://www.outdoorgelderland.nl/