/ by /   Geen categorie / 0 comments

Het laatste veulentje is geboren!!

🥳🥳 Afgelopen weekend is het laatste veulentje bij ons geboren! En we sluiten natuurlijk af met een merrieveulentje😍😃 Haar moeder is een Silver bay Hackney kruising genaamd SZ Happiness you’re mine. De half-broer van SZ Happiness you’re mine is de kampioenshengst Here I Am. Zij komen beiden uit Heartland Maria. De vader van het veulentje is Royal Supreme SH Revelation. Dit veulentje laat ook al veel beweging zien🤩 Spannend wat de toekomst gaat brengen. Eigenlijk moest er nog een merrie bevallen maar ze bleek helaas toch niet drachtig te zijn. Dus dat is een beetje balen. Maar goed we zijn echt super blij met deze 7 merrieveulens en 2 hengstveulens❤️ ❤️

SZ Happiness You’re Mine en SZ Revelations Happiness Starts With You
Royal Supreme SH Revelation
Here I Am

SHARE THIS