/ by /   Geen categorie / 0 comments

Eerste veulentje van dit jaar uit onze grote maat merries is geboren!

Veulen up-date!! En we gaan weer even doorrrrr met de merrieveulens!🎉🥳De stand is nu 6 merries en 2 hengstjes.. Ben benieuwd hoe het gaat eindigen er moeten er nog 2 bevallen … spannend🤗 Afgelopen week is een van onze grote maat merries bevallen. Zij is een Hackney kruising genaamd SZ Hello little one. Ze was gedekt door Royal Supreme SH Revelation. En daar is dit merrieveulentje uitgekomen met echt mega lange benen!😍 Ze heeft een heel mooi model en echt een heel mooi hoofdje🥰 Onwijs benieuwd zijn we naar de beweging van dit beestje! Als we naar haar overgrootvader kijken moet dat zeker wel goed komen!☺️ filmpje ▶️ Heartland Yahooti https://youtu.be/XuATRWg27JY
Maar op dit moment zijn we blij dat ze haar lange benen uit de knoop kan houden!

 

SZ Revelation’s Hello This Is Me
Royal Supreme SH Revelation
amha, nmprs, zegwaard, falabella, hengst, showpaard
SZ Hello Little One

SHARE THIS