/ by /   2018 / 0 comments

SZ Ice Ice Baby doet het super goed bij Showstal ” Tiny Trotters”

SZ Ice Ice Baby doet het super goed bij Showstal ” Tiny Trotters”

“Ice”staat nu sinds een paar maandjes bij “Tiny Trotters” en boy oh boy wat gaat deze man hard voorruit.

“Tiny Trotters”is gespecialiseerd in het beleren van paardjes voor de kar. Ook presteren zij heel goed op shows. Zij zijn dit jaar met een paardje dat zij ook beleerd hebben wereldkampioen geworden. Dus op een beter plekje kan onze Ice niet staan!

Even een beetje info over SZ Ice Ice Baby…
SZ Ice Ice Baby
Geboren op : 25-05-2013
Vader: Star’s Toetanchamon
Moeder: Pinehurts Pride And Joy (HACKNEY)
Hoogte: 104 cm
Kleur: Vosbont

SZ Ice Ice Baby is echt een fantastische paard! Hij heeft uitstraling, een mooie bouw en vooral veel beweging! Bewegen kan hij echt voor een tien. Hij is niet voor niets kampioen geworden in 2014 bij de jaarlinghengsten .In dat jaar won hij ook nog eens de kwaliteits en bewegingsklasse van de NMPRS Zomershow. Zijn vader Star’s Toetanchamonhttps://www.stalzegwaard.nl/horse/stars-toetanchamon/     werd die show ook uitgeroepen tot beste fokhengst van het jaar op basis van zijn nakomelingen. De opa van SZ Ice Ice Baby is de bekende Hackney hengst Heartland Yahooti https://youtu.be/XuATRWg27JY
Heartland Yahooti heeft “Ice” echt zijn ruime en krachtige draf en knieactie meegegeven. De volle zus van Ice is SZ Hello Little One is ook zo een topper! Zij is maar liefst twee keer kampioen geworden op de keuring.

 

Wij vinden het super leuk dat we op de hoogte gehouden worden van zijn vorderingen en die willen wij graag met jullie delen.

 

 

 

 

 

SHARE THIS