/ by /   2016 / 0 comments

Nieuwe aankoop voor stal Zegwaard!!

Stal Zegwaard heeft een mooie nieuwe jonge Amerikaanse hengst aangekocht van Royal Supreme Miniatures  uit België . Ons oog was er al opgevallen tijdens de shows. Hij is namelijk super klein en dat zien wij heel graag! Ook heeft hij een prachtige bouw ,een hele mooie lange  hals met een prachtig arabisch gevormd hoofdje. Hij kan ook nog eens heel goed bewegen.

vader

“Revelation” heeft ook een super goede bloedlijn. Zijn vader is EBF Johns Supreme Heritage.  “Junior” was European Supreme Champion in 2009 en is uitgeroepen tot beste AMHA dekhengst van Europa. Deze hengst heeft al heel veel AMHA kampioenen op de wereld gezet.

 

moeder

“Revelation” zijn moeder is  Moonlight Sampson’s April-Sun . Deze merrie was  European Champion AMHA Weanling Mares 2010 en European Champion AMHA Two Year Old Mares 2012. Haar opa is de bekende Little Kings Buckeroo Baccarra. EBF Johns Supreme Heritage meet 32 inch en NL Moonlight Sampson’s April meet 31,5 inch. Wij verwachten dat “Revelation” ook heel  klein blijft en klein fokt. Hij past dus uitstekend bij de visie van Stal Zegwaard. Wij zijn super blij met deze aanwinst voor onze fokkerij. Maar we gaan ook veel shows met hem doen want zo een paardje kan je natuurlijk niet thuis laten!

 

Showrecord Royal Supreme SH Revelation tot nu toe.

* Champion Weanling Colts  –  AMHS Oudenaarde 2015

* Champion Yearling Stallions 28′ and under  –  ICAMH AMHA Summershow
* Champion Yearling Stallions 28′ and under  –   AMHA Summercup AMHF
* European Champion Yearling Stallions 28′ and under –  European Championships AMHA ICAMH.

*Eusam Reserve-World Champion yearling stallions 28 and under.

revelation-1 revelation-2 revelation-3-2 revelation-3 revelation-4

 

revelation-veulen-show-oudenaarde

Revelation als veulentje. Zijn eerste show in Oudenaarde België 2015 . Daar werd hij meteen kampioen.

 

 

SHARE THIS