/ by /   2016 / 0 comments

Stal Zegwaard is weer een paar Europese kampioenen rijker!!@FSEstamboek

Europese Falabella Keuring

Zegwaard Falabella Jilomena is een hele mooie tweejarige merrie. Zij is een nakomeling van onze  Europese kampioenshengst Zegwaard Falabella Duancito. Ze moest als eerste in de ring van onze 4 paardjes die we bij ons hadden. De jury gaf haar een mooie gouden premie en maakte haar kampioen van alle tweejarige merries. Daarna werd de kampioen jeugd uitgeroepen. Zegwaard Falabella Jilomena moest toen tegen de veulenkampioen en de jaarling kampioen van de merries. Dat was even spannend want het waren stuk voor stuk mooie paardjes. Maar dat won ze ook! De andere 3 paardjes hebben het ook fantastisch gedaan. Zegwaard Falabella Isabella( For Sale) werd ook uitgeroepen met maar liefst 87 punten tot Europees kampioen driejarige merries.  Zegwaard Falabella Duancito werd uitgeroepen tot beste oudere hengst van Europa. Zegwaard Falabella Julliano( For Sale) is ook pas twee jaar en vond het allemaal een beetje overweldigend maar behaalde toch een mooie zilveren premie.

Jilomena 2
Zegwaard Falabella Jilomena ( Zegwaard Falabella Duancito x Falabella Filomena)
Jilomena 3
Zegwaard Falabella Jilomena
Jilomena 2
Zegwaard Falabella Jilomena
Duancito 2
Zegwaard Falabella Duancito ( Falabella Juancito x Falabella Nutria)
Isabella 3
Zegwaard Falabella Isabella ( Falabella Fulgencio x Falabella Tullipan)
Isabella 2
Zegwaard Falabella Isabella
Isabella 4
Zegwaard Falabella Isabella
Juliano 6
Zegwaard Falabella Julliano ( Zegwaard Falabella Equador x Falabella Silvana)
Julliano 2
Zegwaard Falabella Julliano
julliano 3
Zegwaard Falabella Julliano

 

SHARE THIS