stal zegwaard, amha, falabella, nmprs
/ by /   2015 / 0 comments

Spring Fling Show Icamh en MHCE Show Aalten

Afgelopen maand zijn onze Amerikaanse paardjes mee geweest naar de show. Ze lieten zich allemaal heel goed zien en behaalde mooie resultaten. Met als uitschieter onze 3 jarige merrie SZ Too hot to Tango’s Happy Doll. Zij werd in De Mortel bij de Spring Fling show van het Icamh reservekampioen senior mares. Echt heel knap want het was een heel sterk deelnemersveld en nog maar haar eerste show! Twee weken later bij de MHCE show in Aalten werd ze kampioen senior mares!

SZ James Bond                                                        SZ Jenny from the Block

dekhengst, amha, zegeaard Jenny_amha_1

SZ White Velvet’s Incredible Black Woman     SZ Too hot to Tango’s Happy Doll

amha, showpaardje, zegwaard amha, showpaardje, zegwaard

SHARE THIS