nmprs, amha, stal zegwaard
/ by /   2015 / 0 comments

Eerste premies voor de hengsten van Stal Zegwaard

Zaterdag 11 april werd de hengstenkeuring gehouden van het NMPRS. Wij hadden drie hengsten mee, waarvan twee oudere hengsten en een driejarige hengst. SZ Da Vinci’s Hummingbird (80 cm) (foto) moest voor de eerste keer naar de hengstenkeuring om goedgekeurd te worden voor de dekdienst. In 2013 is hij kampioen geworden van de enter hengsten bij het NMPRS. Dus wij hadden wel sterk het gevoel dat het wel goed zou komen op de hengstenkeuring, maar toch het blijft altijd spannend!
Het kwam helemaal goed want hij behaalde een mooie eerste premie en stond tweede in de kampioensronde! Net geen kampioen dat is jammer, maar we mogen niet klagen en we zijn echt trots op deze knapperd. We zien heel graag zijn eerste veulens tegemoet.

Onze cremello AMHA hengst Marielunds Incredible White Velvet (81 cm) moest dit jaar voor de tweede keer terugkomen en behaalde ook een mooie eerste premie.

Zegwaard Falabella Equador (78 cm) was in 2012 Europees kampioen bij het Falabella stamboek en behaalde nu ook een mooie eerste premie.

SHARE THIS