stal zegwaard, amha, falabella, nmprs
/ by /   2014 / 0 comments

N.M.P.R.S Zomershow 2014

De paardjes van Stal Zegwaard hebben het weer super goed gedaan en weer velen prijzen gewonnen op de N.M.P.R.S. Zomershow 2014.
Onze mooi valkmerrie Emotica Milagro heeft de kwaliteit en bewegingsklasse gewonnen. SZ Imoise was de mooiste bonte van de dag. SZ Ice Ice Baby heeft de kwaliteit en bewegingsklasse gewonnen bij de hengsten. En Fallen Drops was de op een na mooiste appaloosa. We zijn het meeste blij dat we de rubriek “Het beste van de hengst” gewonnen hebben. In deze rubriek verschenen 3 nakomelingen van onze goedgekeurde dekhengst Star’s Toetanchamon, namelijk SZ Ice Ice Baby (kampioen N.M.P.R.S. 2014), SZ Hello little One (kampioen N.M.P.R.S. 2013) en SZ Hollywood (reservekampioen 2013). Met deze drie kampioenen kon je er natuurlijk ook bijna niet meer omheen en dat vond de jury ook gelukkig! Heel trots zijn we op onze knapperd Star’s Toetanchamon dat hij zo uniform fokt en dat hij zulke verschrikkelijk mooie kinderen geeft!

stal zegwaard, amha, falabella, nmprs stal zegwaard, amha, falabella, nmprs

stal zegwaard, amha, falabella, nmprs nmprs, amha, zegwaard

nmprs, amha, stal zegwaard nmprs, zegwaard

SZ Hollywood 2 dekhengst, amha

SHARE THIS