stal zegwaard, amha, falabella, nmprs
/ by /   2013 / 0 comments

Nieuwe AMHA dekhengst voor Stal Zegwaard

Don Diego de la Vega is de nieuwe dekhengst van Stal Zegwaard. Deze super mooie zwartbonte hengst is volledig AMHA en voor het leven bij het NMPRS goedgekeurd met een eerste premie.

Stal Zegwaard heeft Don Diego de la Vega aangekocht omdat hij heel luxe en smal is en maar 78 cm meet. Zijn voorouders zijn ook heel klein en bekend. Zijn vader is Sunrise Estates Prime Time en meet 75 cm en zijn opa is First Knight Bit O White lightening en meet ook maar 73 cm! “Don Diego” stamt af uit de Bond showboy bloedlijn, deze hengst heeft maar liefst 81 geregistreerde AMHA nakomelingen. Ook hebben wij al meerdere nakomelingen van hem gezien en ze zijn allemaal heel mooi en heel klein en hebben al meerdere eerste premies behaald. Stal Zegwaard is heel blij met deze nieuwe hengst en we hopen er heel veel mooie en kleine AMHA veulens mee te fokken!

SHARE THIS